OVER WERKBLIJ

Energiek, verbindend en kundig

Dat zijn woorden die mij kenmerken als trainer en teamcoach.

Ik vind het prachtig om mensen te zien groeien, om de kwartjes te zien vallen. Zichtbare verandering, dat is waar het om draait. Het gaat immers niet om de verworven kennis of inzichten, het gaat om de verandering in gedrag, in je team of afdeling. Kortom écht effect in de praktijk!

Het praktisch toepasbaar maken en complexe materie vereenvoudigen, daar houd ik van. Ik werk altijd vanuit jouw praktijk, vanuit de situaties waar jouw organisatie tegenaan loopt. Daarom houd ik altijd een gedegen intake met de opdrachtgever en een aantal teamleden, ik neem de verschillende standpunten en inzichten mee in het ontwerp van het programma.

Ik houd niet van strakke methodes en systemen, daar krijg ik de kriebels van. Ik gebruik ze wel maar nooit als doel, altijd alleen als middel.  Ik ben eerlijk, een snelle denker en praktisch ingesteld. Ik houd niet van wollig taalgebruik en ben soms kort door de bocht en direct. Verder geef ik een bak energie en hou ik van een geintje. Het leven is al serieus genoeg.

Wat je verder nog over mij moet weten:

Ik ben bloed fanatiek op de tennisbaan. Ik word sprinkhaan genoemd als ik aan het net sta. Met mijn 1.62 cm moet ik ook wel snel zijn en springen.

Ik verslind minimaal 3 boeken in de vakantie. Ik ben dan echt ‘in’ mijn boek en vergeet de wereld om mij heen. Als je iets aan me vraagt, hoor ik het niet eens. Ik ben dan dus niet de gezelligste voor mijn man en kinderen.

Ik houd van oorbellen en ringen en ik heb een hekel aan het dragen van armbanden. Die tikken zo op je bureau als je aan het werk bent.

Inge Sonnenschein

Kennismaken?

Laat hier je telefoonnummer achter, dan bel ik je!