TRAINING OP MAAT
Online / Offline

Trainingen met écht effect in de praktijk. Dat is wat WerkBlij belooft en waarmaakt.

WerkBlij is gespecialiseerd in drie thema’s: persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en leidinggeven. Ik ondersteun teams die willen groeien en ontwikkelen, ik begeleid individuen in hun persoonlijke ontwikkelproces en ik train leidinggevenden in aansturen en leiderschap. 

Hoe het vaak gaat…

Je wilt je medewerkers graag ontwikkelen. Je wilt dat ze persoonlijk groeien. Je wilt dat ze geëquipeerd zijn voor hun nieuwe rol. Je wilt een verandering bewerkstelligen. Dan stuur je ze op training zodat ze nieuwe vaardigheden leren.

Je wilt bijvoorbeeld dat:

⇒ je medewerkers zich aan de scope van de opdracht houden en nee leren zeggen tegen      die autoritaire opdrachtgever die altijd meer vraagt dan afgesproken.

⇒ de samenwerking tussen collega’s verbetert en ze elkaar aanspreken wanneer iemand      de regels en procedures met een korreltje zout neemt. Daarom bied je je team een            training aanspreken op gedrag aan.

⇒ je teammanagers leren om meer taken te delegeren zodat iedereen beter                              zijn/haar rol pakt en het ontwerp van de organisatie beter tot zijn recht komt.

Vaak komen je teamleden enthousiast terug van de training, hebben een leuke dag gehad, hebben veel geleerd en zijn ze gemotiveerd om alle nieuwe vaardigheden toe te passen in hun werk. Na een aantal weken zie je het enthousiasme wegebben. Het ‘oude’ gedrag is weer terug op de werkvloer. 

Alleen trainen is vaak niet voldoende om de gewenste verandering te realiseren. Ik heb een filmpje gemaakt waarin ik vertel waarom dit zo werkt en hoe je wel écht effect bereikt.

Na een training wil je dat je medewerkers zich anders gaan gedragen, dat er wat veranderd in de praktijk. Om echt resultaat te boeken is een combinatie nodig van een zorgvuldig voortraject, een uitgekiende didactiek en transferopdrachten met terugkoppeling van de trainer. 

Daarom bestaat een training op maat van WerkBlij altijd uit een uitgebreide intake, een programma op maat die aansluit bij jullie praktijk en gebruik ik een evidence-based didactiek en begeleid ik deelnemers bij de toepassing in de praktijk. 

Ik vind het leuk om samen met jullie te bouwen aan een training die zo goed mogelijk bij jullie praktijk aansluit. Heb je specifieke wensen? Neem gerust contact met me op om te sparren over de mogelijkheden. 

Wil je meer weten over de trainingen van WerkBlij? Laten we vrijblijvend kennismaken!

Door de unieke combinatie van plenaire training, online ondersteuning, werkplekopdrachten en 1 op 1 coaching op de werkvloer beklijft de opgedane kennis optimaal.

WAT KLANTEN

VAN WERKBLIJ VINDEN

IK LAAT GRAAG ZIEN WAT KLANTEN ERVAREN NA HET VOLGEN VAN EEN VAN MIJN PROGRAMMA’S

Wil je meer weten over de trainingen van WerkBlij? Laten we vrijblijvend kennismaken!