OVER WERKBLIJ

WerkBlij heeft als missie om professionals, ondernemers en teams meer rust en ruimte in het hoofd te bieden en meer grip op zaken. WerkBlij zet de methodes en werkwijzen in die perfect passen bij de context van jouw bedrijf of organisatie. Geen onesize fits all oplossingen dus!

Inge Sonnenschein is de trotse eigenaar van WerkBlij. Ze heeft veel ervaring en kennis van verschillende methodes en werkwijzen zoals Projectmanagement, GettingThingsDone, PEP, 7 habits of highly effective people, Agile, Scrum en Lean startup.

Inge Sonnenschein

“Jarenlang heb ik als projectmanager gewerkt voor grote bedrijven. Dat vraagt nogal wat van je plan- en organisatievaardigheden. Van nature ben ik alleen helemaal niet zo ‘blauw’. En in mijn enthousiasme en resultaatgerichtheid wil ik ook nog weleens te veel hooi op mijn vork nemen.

Om ervoor te zorgen dat ik rust heb en overzicht hou, heb ik mezelf een gestructureerde en efficiënte manier van werken aangeleerd. Een aanpak die werkt voor mij en ik anderen ook gun.

Op een gegeven moment begon het ondernemerschap te kriebelen en heb ik het roer omgegooid en ben mijn eigen bedrijf WerkBlij begonnen. Plezier in je werk is zo belangrijk en dat is ook wat ik na wil streven. Met veel energie neem ik teams en professionals mee op weg naar een nieuwe manier van werken!”

De 4 P's van WerkBlij

Praktisch

Alles wat ik je leer is direct toepasbaar in de praktijk

Pragmatisch

Ik help je om onderscheid te maken tussen wat nodig is en wat niet.

Plezier

Werken is niet alleen moeten maar ook leuk! Samen gaan we op zoek naar de belangrijkste factoren van jouw werkplezier.

Prestatie

Ik houd van concreet resultaat. Mijn aanpak heeft zichzelf bewezen en staat voor kwaliteit.

Met veel energie neem ik teams en professionals mee op weg naar een nieuwe manier van werken.”

Wil je meer weten over de programma’s van WerkBlij? Laten we vrijblijvend kennismaken!