OVER WERKBLIJ

WerkBlij heeft als missie om leidinggevenden met een sterk inhoudelijke achtergrond meer rust en ruimte in het hoofd te bieden en meer grip op zaken. WerkBlij zet de methodes en werkwijzen in die perfect passen bij de context van jouw bedrijf of organisatie. Geen one size fits all oplossingen dus! Inge Sonnenschein, eigenaar van WerkBlij, heeft veel ervaring en kennis van verschillende methodes en werkwijzen zoals Getting Things Done, PEP, 7 habits of highly effective people, Agile, Scrum en Lean startup.

Inge Sonnenschein

Jarenlang heb ik als projectmanager en teammanager gewerkt in de zakelijke dienstverlening. Ik snap heel goed hoe lastig het soms is om je staande te houden tussen alle verschillende belangen. Dat je soms moet schipperen en voor lastige keuzes staat. Dat je door je enthousiasme soms te veel hooi op je vork neemt. En er momenten zijn dat er ontzettend veel van je gevraagd wordt. Dat je soms even niet meer weet hoe je een eigenwijs teamlid er weer bij kan trekken.

Ik weet echt hoe het werkt, ik heb zelf jarenlang in verschillende organisaties gewerkt. Dit geeft mij een onuitputtelijke bron aan praktijkvoorbeelden uit real life casuïstiek die ik verweef in mijn trainingen.

“Inge begrijpt mijn praktijk echt! Ze spreekt altijd vanuit de praktijk, zelfs de theorie en de modellen verbindt ze moeiteloos met de praktijk. Hierdoor hoef je zelf die vertaalslag niet meer te maken. Het wordt je op een presenteerblaadje aangeboden, heerlijk!”

Ik heb altijd gefascineerd gekeken naar collega’s om mij heen. Collega’s in dezelfde rol, dezelfde verantwoordelijkheid en ervaring gingen op een totaal andere manier om met hun werk. De een liep op z’n tandvlees, was gestrest, straalde onrust uit en reageerde vanuit kramp. Terwijl de ander relaxed over de gangen liep, in controle was, het overzicht had en plezier uitstraalde.

De laatste 5 jaar ben ik me hierin gaan verdiepen. Ik heb me gespecialiseerd in effectief werken, werkplezier, optimaliseren, focus houden, beïnvloeding en gedrag. Aan de hand van mijn onderzoeken, PostHBO opleidingen, coaching, interviews en eigen ervaring heb ik een methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat ook jij je plezier in het werk weer terugvindt.

Deze methode is speciaal voor vrouwelijke leidinggevenden met een sterk inhoudelijke achtergrond die in de waan van de dag werken en leven.  De methode heeft zich bewezen bij ruim 200 professionals en leidinggevenden en gun ik anderen ook.

Plezier in je werk is zo belangrijk en dat is ook wat ik na wil streven. Met veel energie neem ik leidinggevenden en teams mee op weg naar een nieuwe manier van werken!

De 4 P's van WerkBlij

Praktisch

Alles wat ik je leer is direct toepasbaar in de praktijk

Pragmatisch

Ik help je om onderscheid te maken tussen wat nodig is en wat niet.

Plezier

Werken is niet alleen moeten maar ook leuk! Samen gaan we op zoek naar de belangrijkste factoren van jouw werkplezier.

Prestatie

Ik houd van concreet resultaat. Mijn aanpak heeft zichzelf bewezen en staat voor kwaliteit.

Met veel energie neem ik teams en professionals mee op weg naar een nieuwe manier van werken.”

Wil je meer weten over de programma’s van WerkBlij? Laten we vrijblijvend kennismaken!