Aanspreken zonder gedoe

Een goed gesprek voeren is één van de belangrijkste vaardigheden om prettig samen te werken. Elkaar aanspreken, op gedrag wat je niet prettig vindt creëert verbinding en voorkomt irritaties. 

Aanspreken is voor veel professionals en leidinggevenden vaak lastig omdat je bang bent dat het de sfeer verpest. Wanneer je iemand wel aanspreekt heeft het vaak niet het gewenste effect, het gedrag van de ander verandert niet.

Vaak stopt het aanspreken bij feedback geven (wat doet de ander en welk effect heeft het op jou). Hiermee kom je niet tot verbinding met de ander. Aanspreken zonder gedoe gaat een stap verder. Wees nieuwsgierig naar de intentie van de ander. Dit vraagt om oprechte nieuwsgierigheid zonder oordeel of aannames. Dan kom je echt nader tot elkaar en werk je weer met plezier samen.

In een training aanspreken zonder gedoe neem ik je op een interactieve manier mee in alle stappen om te komen tot een goed gesprek. Ik pas altijd observerend leren toe waardoor het leereffect enorm wordt vergroot en versterkt.

Ik leer je op zo’n manier aan te spreken dat het gedrag van de ander verandert en de relatie onderling wordt versterkt! Bij ieder goed gesprek bouw je aan vertrouwen onderling. Zo worden high performing teams gebouwd.

WAT KLANTEN

VAN WERKBLIJ VINDEN

IK LAAT GRAAG ZIEN WAT KLANTEN ERVAREN NA HET VOLGEN VAN EEN VAN MIJN PROGRAMMA’S

Wil je meer weten over de programma’s van WerkBlij? Laten we vrijblijvend kennismaken!